Support

Frequently Asked Questions

Veel onderstellen uit de Office by Kisch collectie zijn uit voorraad leverbaar. Als u voor 2 uur besteld kan het vaak dezelfde dag nog verzonden worden! Voor een exacte levertijd kunt u contact op nemen met een van onze medewerkers. 

Op de product pagina’s kunt u met een druk op de knop een offerte opvragen. Deze ontvangt u in de meeste gevallen dezelfde dag nog. Via deze weg kunt u het makkelijkst uw bureau bestellen en komt niemand voor verassingen te staan. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen om uw bestelling te plaatsen. 

De openingstijden van Office by Kisch zijn van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:00 en op vrijdag van 08:30 tot 16:30.

Om uw favoriete zit en sta hoogtes in te stellen heeft u de DPG1C nodig. Onderstaand kunt u een handleiding downloaden of een video bekijken.
Op uw DPG1C bedieningspaneel kunt u een LED indicator zien. Onderstaand kunt u een handleiding kijken of een video bekijken.
De DPG1C heeft ook een bluetooth functie waarmee uw onderstel verbonden kan worden met uw telefoon. In deze app kunt u favoriete posities opslaan, herinneringen ontvangen en zelfs zien hoeveel calorieën u verbrand. Onderstaand kunt u een handleiding downloaden.
Een ongeluk zit in een klein hoekje, hoewel de Office by Kisch onderstellen zeer robuust zijn kan het zijn dat uw bureau gerest moet worden. Onderstaand kunt u een handleiding downloaden.
Wanneer ook een reset niet helpt geeft uw bureau een E-Code aan op uw DPG1C of DPF1C. Hier kunt u een download vinden met de E-Code lijst en wat u kunt doen. Indien u er niet uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.
Het kan gebeuren dat een bureaustoel, rolbokje of andere items klem komen te zitten onder uw onderstel. Hier kunt u een handleiding downloaden om uw onderstel weer recht te krijgen.

Office by Kisch levert haar onderstellen als bouwpakket aan. Deze bouwpakket zijn zeer eenvoudig te monteren. Wel zijn er montagehandleidingen en video’s op aanvraag beschikbaar. Ook biedt Office by Kisch een montage service aan. Voor meer informatie over de montage service kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Office by Kisch geeft een garantie van 3 jaar op alle elektronische onderdelen van de IC modellen en 5 jaar op alle elektronische onderdelen van de High Speed modellen.

Staat het antwoord
er niet tussen?

Ons team staat klaar om je vraag te beantwoorden.

Milano-Duo-HS-black-black-side-view
Milano-High-Speed-black-black-desk

Ontdek ondertussen onze producten